Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Zablokowane porty


Najlepsza odpowiedź DjSkate, 15 kwiecień 2018 - 23:30

Tak, dzwoniłem na infolinię plusa powiedzieli że oni nie blokują żadnych portów jeśli mam wykupione IP stałe publiczne


Problem był z routerem zmieniłem na inny i wszystko chodzi jak należy

Przejdź do postu


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 DjSkate

DjSkate
  • Nowicjusz

  • 3 postów

Napisano 14 kwiecień 2018 - 15:45

Witam mam problem z routerem mianowicie posiadam router LTE Huawei E5186s-22a internet w Plusie z stałym ip nie mogę odblokować portów udało mi się otworzyć tylko 22 lecz innych nie mogę próbuję otworzyć 80 www, 5900 VNC, 4444 Webadmin

 

Konfiguracja routera:

https://zapodaj.net/...d08bef.png.html

https://zapodaj.net/...969ffe.png.html

https://zapodaj.net/...bbb45b.png.html

 

Scan portów:

https://zapodaj.net/...a458ad.png.html


  • 0

#2 Longhorn

Longhorn
  • Inteligentna Androida

  • 3151 postów
  • Miejscowość:Sędziszów Młp.
  • 3DMark 06:31787

Napisano 15 kwiecień 2018 - 18:59

Masz aktualnie wykupione publiczne IP w Plusie?


  • 0
PC i5 4690K + Fortis 2 | MSI Z97-G55 SLI | TG Vulcan 2x4GB 2400MHz | MSI GTX780 | Crucial MX100 256GB + 2TB WD + Maxtor 250GB | Thermaltake SmartSE 630W | Thermaltake Commander GS-III | LG 22MP65 | CM Storm Devastator | Win 10 Pro | Microlab Solo7c * HP Pavilion 13 X360 + Dell Latitude E5430 + Dell Latitude E7240
Ekspert działu: Routery, sprzęt sieciowy, monitoring i CCTV / Pełne zestawienie Ekspertów<p>

#3 DjSkate

DjSkate
  • Autor tematu
  • Nowicjusz

  • 3 postów

Napisano 15 kwiecień 2018 - 23:30   Najlepsza odpowiedź

Tak, dzwoniłem na infolinię plusa powiedzieli że oni nie blokują żadnych portów jeśli mam wykupione IP stałe publiczne


Problem był z routerem zmieniłem na inny i wszystko chodzi jak należy


  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych