Witam ,
Na wstępie chciałbym przeprosić jeśli umieściłem temat w niewłaściwym dziale ale myślę że temat dotyczy przede wszystkim możliwości zasilacza. W razie czego uprzejmie proszę o poprawienie.
Tak jak w temacie, czy ten zasilacz poradzi sobie z procesorem AMD Athlon X2 6000+ 3Ghz oraz kartą graficzną Gainward GTX 460 GS 2GB. Wg tabeli zasilacz ten starcza ''na styk''.
Niektórzy twierdzą że uruchamiali na zbliżonych zasilaczach równie lub bardziej prądożerne konstrukcje jednak chciałbym poznać opinie kogoś bardziej ogarniętego w temacie. Przyznaje otwarcie po przeczytaniu tematów na różnych forach nie mam już pojęcia co myśleć.
Aktualnie na tym zasilaczu działa wyżej wymieniony GTX 460 GS wraz z Athlonem 3800+ który chcę wymienić właśnie na 6000+. Obecnie wszystko działa bez zarzutu.
Z góry dziękuję za pomoc , wiem też że procesor ten nie nadąży i tak za GTX ale jako skrajnie tani sprzęt do niektórych gier jeszcze posłuży.
Jeśli to coś zmienia , dodam że poza tym nie ma podłączonych żadnych wyświetlaczy z temperaturą czy innych świecidełek ani nawet stacji dysków. Tylko procesor , grafika , dysk twardy i RAM.

Użytkownik Dawid727ECS edytował ten post 15 marzec 2018 - 20:49