Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Hx750i-słychać dźwięk startu, świeci się przycisk od włączenia na mobo lecz komputer ne startuje

Hx750i 5820k X99a

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 jfxpompa

jfxpompa
  • Gaduła

  • 483 postów

Napisano 08 listopad 2017 - 18:37

Witam!
Mam problem taki,jak w temacie, na innym zasilaczu komputer odpala się prawidłowo. Moje pytanie brzmi, czy da się coś z tym zrobić,czy lepiej wysłać na rma do corsaira ? Jeżeli wysłać, to może ktoś podać mi stronę na której można wysłać ticket do supportu ?
Pozdrawiam
E:// Ktoś,coś ?
  • 0

CPU:7800x@4.9/MoBo:x299 sli plus/GPU:Gtx1080ti/Ram:32gb@2800/SSD:sm961 512gb+extreme pro 1tb/PSU:hx750i/Case:enthoo luxe/Cooling:custom lc/

 

Monitor:G2460+SyncMaster 2443BW/Mouse:Volcano gmx4/Keyboard:ck108


#2 HAKELBERY

HAKELBERY
  • Maniak

  • 2268 postów

Napisano 08 listopad 2017 - 18:51

Jesli  masz pewność ze to  zasilacz to odsaj do sklepu co kupiłeś


  • 0

#3 jfxpompa

jfxpompa
  • Autor tematu
  • Gaduła

  • 483 postów

Napisano 12 listopad 2017 - 20:24

Kupiłem go tutaj na forum, a maila na którym miałem fakture zakupu gdzieś posiałem. Wiem że da się reklamować po numerze seryjnym, a ten posiadam.
Czy ma ktoś doświadczenie z reklamacją bezpośrednio u corsaira ?
  • 0

CPU:7800x@4.9/MoBo:x299 sli plus/GPU:Gtx1080ti/Ram:32gb@2800/SSD:sm961 512gb+extreme pro 1tb/PSU:hx750i/Case:enthoo luxe/Cooling:custom lc/

 

Monitor:G2460+SyncMaster 2443BW/Mouse:Volcano gmx4/Keyboard:ck108






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Hx750i, 5820k, X99a

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych