Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Problem z uruchomieniem Call of Duty:WWII

błąd nie uruchamia się problem call of duty WW II

Najlepsza odpowiedź Kamil444, 03 listopad 2017 - 19:32

Witam miałem tak przy becie jeżeli masz win 7 bez aktualizacji to brakuje ci łatki Windows6.1-KB2670838-x64

mi pomogło przy becie

Przejdź do postu


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 sienixxx

sienixxx
  • Sierżant

  • 82 postów

Napisano 03 listopad 2017 - 18:42

Witam,

CoD WWII Singleplayer nie chce się uruchomić

Po naciśnięciu przycisku graj na Steamie pojawia się komunikat, że "CoD WWII nie została poprawnie zamknięta. Czy chcesz uruchomić ją w trybie bezpiecznym? To rozwiązanie zalecane w większości przypadków. Zmianie ulegną ustawienia systemowe gry, ale nie opcje sterowania." I nieważne czy dam tak czy nie pojawia na chwile plansza uruchamiania i po chwili pojawia się komunikat że CoD WWII przestał działać i tyle, nie chce się uruchomić. Sprawdzenie spójności nic nie dało.


Użytkownik sienixxx edytował ten post 03 listopad 2017 - 18:43

  • 0

Obudowa: Zalman T1 Płyta Główna: MSI B150M Mortar Procesor: Intel Core i5-6500 3,20 GHz Turbo 3,6 GHz RAM: 2x4GB Kingston DDR4 2133MHz CL14 Karta Graficzna: Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB OC Zasilacz: Logic 500W (zastępczy) TACENS RADIX VI 550 (spalony) Dysk: Seagate ST1000DM010-2EP102 ATA Device (SATA) 1TB Napęd Optyczny: ATAPI iHAS120 X Chłodzenie dodatkowe: 2x Wiatrak Zalman 92mm Monitor: PHILIPS 223V7QHAB/00 Windows: Windows 7 Home Premium 64-bit SP1

 


#2 Kamil444

Kamil444
  • Entuzjasta

  • 572 postów

Napisano 03 listopad 2017 - 19:32   Najlepsza odpowiedź

Witam miałem tak przy becie jeżeli masz win 7 bez aktualizacji to brakuje ci łatki Windows6.1-KB2670838-x64

mi pomogło przy becie


  • 1

CPU: Intel® Core™ i7-6700k CPU @4.2ghz CPU COOLER; Be quiet dark rock pro 3

HDD:4tb total Motherboard:Gigabyte Z-170 Gaming K3  System: Windows 10 Premium 64-bit 

GPU:NVIDIA GeForce GTX 1060 6gb Zotac AMP! Monitor: ASUS VK278 LED KAM DVI HDMI 27 cali Ful HD

Headset:,Kingston Hyprex Cloud1 CASE:BeQuiet! Dark Base pro 900 PSU:Corsair Rm 750x 80 plus gold

SSD:Crucial Mx 200 250gb+ SSd 500gb,Wd Elements 4tb RAM: 16gb RAM Kingston Hyperx 2400mhz


#3 sienixxx

sienixxx
  • Autor tematu
  • Sierżant

  • 82 postów

Napisano 03 listopad 2017 - 19:44

Witam miałem tak przy becie jeżeli masz win 7 bez aktualizacji to brakuje ci łatki Windows6.1-KB2670838-x64

mi pomogło przy becie

Czy to coś zmienia czy to tylko taka kosmetyczna łatka?

 

Edit.

Gdy pobrałem to i chce włączyć to pojawia się komunikat:

instalator napotkał błąd 0x80070422

 

Nie można uruchomić określonej usługi, ponieważ jest ona wyłączona lub ponieważ nie są włączone skojarzone z nią urządzenia.


Użytkownik sienixxx edytował ten post 03 listopad 2017 - 19:53

  • 0

Obudowa: Zalman T1 Płyta Główna: MSI B150M Mortar Procesor: Intel Core i5-6500 3,20 GHz Turbo 3,6 GHz RAM: 2x4GB Kingston DDR4 2133MHz CL14 Karta Graficzna: Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB OC Zasilacz: Logic 500W (zastępczy) TACENS RADIX VI 550 (spalony) Dysk: Seagate ST1000DM010-2EP102 ATA Device (SATA) 1TB Napęd Optyczny: ATAPI iHAS120 X Chłodzenie dodatkowe: 2x Wiatrak Zalman 92mm Monitor: PHILIPS 223V7QHAB/00 Windows: Windows 7 Home Premium 64-bit SP1

 


#4 Kamil444

Kamil444
  • Entuzjasta

  • 572 postów

Napisano 03 listopad 2017 - 19:51

łatka zajmuje 11.2 mb pobierałem z jakiegoś posta na steam

spróbuj tu http://install-drive...38-x64.msu.html


  • 0

CPU: Intel® Core™ i7-6700k CPU @4.2ghz CPU COOLER; Be quiet dark rock pro 3

HDD:4tb total Motherboard:Gigabyte Z-170 Gaming K3  System: Windows 10 Premium 64-bit 

GPU:NVIDIA GeForce GTX 1060 6gb Zotac AMP! Monitor: ASUS VK278 LED KAM DVI HDMI 27 cali Ful HD

Headset:,Kingston Hyprex Cloud1 CASE:BeQuiet! Dark Base pro 900 PSU:Corsair Rm 750x 80 plus gold

SSD:Crucial Mx 200 250gb+ SSd 500gb,Wd Elements 4tb RAM: 16gb RAM Kingston Hyperx 2400mhz


#5 sienixxx

sienixxx
  • Autor tematu
  • Sierżant

  • 82 postów

Napisano 03 listopad 2017 - 19:55

łatka zajmuje 11.2 mb pobierałem z jakiegoś posta na steam

spróbuj tu http://install-drive...38-x64.msu.html

Gdy pobrałem to ze strony Microsoftu i chce włączyć to pojawia się komunikat:

 

"Instalator napotkał błąd 0x80070422

 

Nie można uruchomić określonej usługi, ponieważ jest ona wyłączona lub ponieważ nie są włączone skojarzone z nią urządzenia."


Użytkownik sienixxx edytował ten post 03 listopad 2017 - 19:56

  • 0

Obudowa: Zalman T1 Płyta Główna: MSI B150M Mortar Procesor: Intel Core i5-6500 3,20 GHz Turbo 3,6 GHz RAM: 2x4GB Kingston DDR4 2133MHz CL14 Karta Graficzna: Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB OC Zasilacz: Logic 500W (zastępczy) TACENS RADIX VI 550 (spalony) Dysk: Seagate ST1000DM010-2EP102 ATA Device (SATA) 1TB Napęd Optyczny: ATAPI iHAS120 X Chłodzenie dodatkowe: 2x Wiatrak Zalman 92mm Monitor: PHILIPS 223V7QHAB/00 Windows: Windows 7 Home Premium 64-bit SP1

 


#6 Kamil444

Kamil444
  • Entuzjasta

  • 572 postów

Napisano 03 listopad 2017 - 20:05

a masz wyłączoną funkcje windows uptade? na czas instalacji  tej łatki musi być włączona


Użytkownik Kamil444 edytował ten post 03 listopad 2017 - 20:05

  • 0

CPU: Intel® Core™ i7-6700k CPU @4.2ghz CPU COOLER; Be quiet dark rock pro 3

HDD:4tb total Motherboard:Gigabyte Z-170 Gaming K3  System: Windows 10 Premium 64-bit 

GPU:NVIDIA GeForce GTX 1060 6gb Zotac AMP! Monitor: ASUS VK278 LED KAM DVI HDMI 27 cali Ful HD

Headset:,Kingston Hyprex Cloud1 CASE:BeQuiet! Dark Base pro 900 PSU:Corsair Rm 750x 80 plus gold

SSD:Crucial Mx 200 250gb+ SSd 500gb,Wd Elements 4tb RAM: 16gb RAM Kingston Hyperx 2400mhz


#7 sienixxx

sienixxx
  • Autor tematu
  • Sierżant

  • 82 postów

Napisano 03 listopad 2017 - 21:48

a masz wyłączoną funkcje windows uptade? na czas instalacji  tej łatki musi być włączona

Tak po chwili myślenia zorientowałem się, że mam wyłączoną, a problem rozwiązany. Dziękuję stokroć za poradę, która okazała się trafiona, bo myślałem że tyle kasy i ściągania (oczywiście wszystko ne legalu ;-) ) na grę poszło w błoto. :-)


Użytkownik sienixxx edytował ten post 03 listopad 2017 - 22:27

  • 0

Obudowa: Zalman T1 Płyta Główna: MSI B150M Mortar Procesor: Intel Core i5-6500 3,20 GHz Turbo 3,6 GHz RAM: 2x4GB Kingston DDR4 2133MHz CL14 Karta Graficzna: Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB OC Zasilacz: Logic 500W (zastępczy) TACENS RADIX VI 550 (spalony) Dysk: Seagate ST1000DM010-2EP102 ATA Device (SATA) 1TB Napęd Optyczny: ATAPI iHAS120 X Chłodzenie dodatkowe: 2x Wiatrak Zalman 92mm Monitor: PHILIPS 223V7QHAB/00 Windows: Windows 7 Home Premium 64-bit SP1

 


#8 prymus78

prymus78
  • Nowicjusz

  • 1 postów

Napisano 04 listopad 2017 - 07:54

Koledzy, jaj mam ten sam problem. Wyskakuje ten am komunikat o uruchomieniu w trybie bezpiecznym...itd tylko ja mam Win 10.

Update mam włączony. 1.11 pobrałem odpowiednie sterowniki Nvidia dedykowane COD WW2. Aktualizacja systemu była 2.11. Przywróciłem system do poprzedniej aktualizacji i jest jeszcze gorzej bo wtedy po uruchomieniu nic kompletnie się nie dzieje.

Ale plus jest taki, że counter strike po tej nowej aktualizacji się nie uruchamiał a teraz działa.

Pomóżcie proszę z COD bo dopadła mnie bezradność. 220 zł wyrzucone w błoto.


  • 0

#9 Kamil444

Kamil444
  • Entuzjasta

  • 572 postów

Napisano 04 listopad 2017 - 16:54

W becie u mnie program Msi afterburner powodował crache przy uruchamianiu

i teraz przy pełnej wersji to samo trzeba msi przed odpaleniem gry wył potem można msi włonczyć


Użytkownik Kamil444 edytował ten post 04 listopad 2017 - 18:25

  • 0

CPU: Intel® Core™ i7-6700k CPU @4.2ghz CPU COOLER; Be quiet dark rock pro 3

HDD:4tb total Motherboard:Gigabyte Z-170 Gaming K3  System: Windows 10 Premium 64-bit 

GPU:NVIDIA GeForce GTX 1060 6gb Zotac AMP! Monitor: ASUS VK278 LED KAM DVI HDMI 27 cali Ful HD

Headset:,Kingston Hyprex Cloud1 CASE:BeQuiet! Dark Base pro 900 PSU:Corsair Rm 750x 80 plus gold

SSD:Crucial Mx 200 250gb+ SSd 500gb,Wd Elements 4tb RAM: 16gb RAM Kingston Hyperx 2400mhz






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: błąd, nie uruchamia się, problem, call, of, duty, WW, II

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych