Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Sapphire R9 280x Dual-X

radeon ati sapphire

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Yolocaust

Yolocaust
  • Amator

  • 67 postów

Napisano 20 październik 2017 - 14:15

Mam problem z tą kartą graficzną. Teoretycznie na stocku na rdzeniu powinno być 1020mhz, ale za każdym razem gdy sprawdzam to dochodzi do max 870mhz. Dopiero po restarcie wraca do normalności, ale tylko na chwilę, bo potem znowu wraca do 870mhz, nawet gdy gram w wymagające gry. Jak to naprawić? Dodam jeszcze, że próbowałem z radeonpro, ale tam zakłada overdrive jest na szaro pomimo odhaczenia kłódki.


Użytkownik Yolocaust edytował ten post 20 październik 2017 - 14:17

  • 0

#2 Ganster

Ganster
  • Nałogowiec

  • 1601 postów

Napisano 20 październik 2017 - 16:59

Sprawdź temperaturę i jaką masz dokładnie wersje bo ta z OC ma takie takty. :P


  • 0

Intel Core i5-3570K (4,8Ghz), Crucial Ballistix Tactical DDR3-1600 - (1866 OC), 

Palit GeForce GTX 1070 GameRock 8GB GDDR5, MSI Z77A-G43 Intel Z77, Dysk Seagate 1TB, Thermalright HR-02 - Macho 120, Thermaltake Smart SE Modular 630W






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: radeon, ati, sapphire

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych