Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Brak Video na Ekranie


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Denz93

Denz93
  • Amator

  • 66 postów

Napisano 11 sierpień 2017 - 11:05

CPU: I5 6600

MOBO: MSi h110m pro-d

Zasilacz: XFX ts550

Grafika: Palit GTX 970

RAM: 8GB G.Skill

System: Windows 10 x64

 

Witam! Mam problem z moim PC. Wczoraj podczas gry monitor mi się wyłączył lecz PC dalej działał - było słychać muzykę itp. Po minucie zrestartowałem go i już nie było video na ekranie. Żadna dioda nie sygnalizuje błędu na płycie głównej. Monitor pod laptopem działa. Ktoś ma pojęcie co może być przyczyną ? Mogło paść mi gniazdo video na karcie graficznej? 


  • 0

#2 krzysiekdtg

krzysiekdtg
  • Bywalec

  • 130 postów
  • Miejscowość:Śląsk

Napisano 12 sierpień 2017 - 18:35

nie było video na ekranie.

 

Znaczy nie wyświetlał obrazu?

 

Monitor podpięty pod integrę działa?


Użytkownik krzysiekdtg edytował ten post 12 sierpień 2017 - 18:36

  • 1

i5-4440 / Asus GTX660 / GA-B85M-D3H / 2x4GB 1600MHz CL9 / Samsung 840 EVO 120GB / WD Blue 1TB / BeQuiet 600W L8 / Windows 10 Home

Dell P2417H / HD681 EVO / KZ ZS5 / DCP-J100
Huawei P9 Lite 2017 PRA-LX1


#3 Denz93

Denz93
  • Autor tematu
  • Amator

  • 66 postów

Napisano 13 sierpień 2017 - 11:08

Okazało się, że uszkodzona jest karta graficzna pod innym PC takie same oznaki :)

Wszystko przez cudowną burze. Dobrze, że posiadam ubezpieczenie domowe na naprawę sprzętu PC od tego typu awarii :)


  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych