Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Problem z youtubem i googlem

virusy wirus google youtube problem

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Junior123

Junior123
  • Amator

  • 64 postów

Napisano 04 styczeń 2017 - 20:32

Witam, mam taki problem: Gdy włączam nową kartę w google chrome to odpalają mi się te dwa okna (widoczne na screenach) ponadto nie działa youtube, co widać na ostatnim screenie. Jestem pewien że to wirus, próbowałem skanować różnymi antywirusami i nic nie dało, jakieś propozycje ?

https://gyazo.com/ec...6b60aa801412a36

https://gyazo.com/48...0ce372a4e4d67da

https://gyazo.com/17...a5f853f900cd6de


Użytkownik Junior123 edytował ten post 04 styczeń 2017 - 20:33

  • 0

#2 gepardmak

gepardmak
  • Maniak

  • 3852 postów

Napisano 04 styczeń 2017 - 21:29

Użyj ADWCleaner, HitmanPro albo Malwarebyte Anti-Malware. Na koniec odinstaluj przeglądarkę i zainstaluj ją ponownie. 


  • 0

#3 Junior123

Junior123
  • Autor tematu
  • Amator

  • 64 postów

Napisano 05 styczeń 2017 - 14:58

nie pomogło


  • 0

#4 jarrino

jarrino
  • Maniak

  • 10391 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 05 styczeń 2017 - 15:17

Czyściłeś rejestr z wpisów przeglądarki ?


  • 0

i5 9600K; EVGA Z370 ;32Gb Hyperx 2666 ; MSI 1070 ;Thermaltake Smart SE 630W


#5 Junior123

Junior123
  • Autor tematu
  • Amator

  • 64 postów

Napisano 05 styczeń 2017 - 15:25

Tak programem ADWCleaner i CCleaner


  • 0

#6 jarrino

jarrino
  • Maniak

  • 10391 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 05 styczeń 2017 - 19:51

Nie tymi programami tylko "ręcznie",jako administrator...


  • 0

i5 9600K; EVGA Z370 ;32Gb Hyperx 2666 ; MSI 1070 ;Thermaltake Smart SE 630W


#7 Junior123

Junior123
  • Autor tematu
  • Amator

  • 64 postów

Napisano 06 styczeń 2017 - 14:46

Zrobiłem format, ale komputer strasznie wolno chodzi, przeglądarka ładuje się 10 sekund, strony tak samo a w grach fpsy spadają do 10. Wszystkie sterowniki zainstalowane.


  • 0

#8 gepardmak

gepardmak
  • Maniak

  • 3852 postów

Napisano 06 styczeń 2017 - 14:53

Jaki system ? 


  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: virusy, wirus, google, youtube, problem

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych