Hejka wszystkim
Postanowiłem założyć tego typu temat, który będzie swego rodzaju tablicą informacyjną o tym co dzieje się w strefie gracza. Będę tutaj zamieszczał informacje o pracach moderacyjnych, które zakończyły się bądź aktualnie trwają w danych działach a także o nowych pomysłach które zamierzam wdrożyć w życie.
To lecimy
- (21.10.2016r.) Przez ostatnie dni porządkowałem dział z tematami ogólnymi w strefie gracza, który krótko mówiąc był jednym wielkim śmietnikiem. Znajdowały się tam tematy niemalże ze wszystkich zagadnień i dziedzin życia. W efekcie czego poleciało przeszło 8 stron tematów, część znalazła swoje miejsce w odpowiednich działach, część została połączona a te kompletnie bezwartościowe poleciały do kosza. Poprawiłem również tytuły aby wszystko było schludne i jednolite. Dlatego mam ogromną prośbę, żeby w przyszłości uniknąć tego typu sytuacji proszę aby w tym dziale znajdowały się tylko tematy dotyczące ogólnych zagadnień, od problemów i innych rzeczy są odpowiednie do tego działy
- (26.10.2016r.) Porządków ciąg dalszy
W dziale dotyczącym problemów z grami wszystkie tematy starsze niż z aktualnego roku zostały zamknięte bo doszedłem do wniosku, że skoro przez rok nie znalazły rozwiązania to teraz tym bardziej. Poza tym "puste" tematy w których nie ma żadnej odpowiedzi zostały usunięte, łącznie poleciało jakieś 14 stron tematów.