Cześć,
Przeczytałem dziś cały temat "by dodo" i doszedłem do wniosku, że straszny tam burdel, brakuje masę zdjęć a informacje tam zamieszczane nie są już aktualne i właśnie stąd pomysł na nowy temat (nie wiem jeszcze jak go nazwać)
Wszystko zaczęło się około 2013 roku;
i5 i 7850 (później CF)
i7 i 780 (później SLI)
i7 i 780 w wersji mini
Były też kable, monitory, klawiatury, muzyczne, obudowy, wentylatory i inne pierdoły.
Pewnego dnia kupiłem iMac-a i PS4, generalnie nie chciałem wydawać już na PC.
Parę miesięcy po powrocie do PL przechodziło mi przez myśl granie na PC, nie bardzo radzę sobie na padzie w gry FPS.
Sprzedałem iMaca i poszedłem w budżetowe rozwiązanie
Całkiem niedawno kilka drobnych zmian, nowe GPU, inna obudowa (Corsair jest straszny w kwestii funkcjonalności).
Przez ostanie lata nastąpiło sporo zmian, nie spodziewajcie się więc fajerwerków i ogromnych, kosztownych upgrade co miesiąc.
Wydajnościowo z PC jestem zadowolony, bardziej istotna obecnie kwestia to wygląd, wygląd nie tylko PC ale "biura" w którym przesiaduje grając, siedząc na forum itp.
Jak zapewne przeczytaliście w starym temacie, będę teraz pozbywał się Galant-a i zastąpię go blatem normalnych rozmiarów przymocowanym do ściany, w piątek/sobotę malowanie. Jak będzie chwila na zrobienie mocowań, biurko trafi na swoje miejsce.
Jest parę planów, pomysłów ale na wszystko przyjdzie czas, jestem w PL ledwo rok i mam sporo spraw do ogarnięcia.