Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Problem z edycją zapisanej recenzji na blogu


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 rafbgo

rafbgo
  • Entuzjasta

  • 590 postów

Napisano 04 czerwiec 2016 - 11:50

Witam

 

A0nfwU3.png

 

Czy ktoś jeszcze oprócz mnie ma problemy w wejściem na swojego bloga w celu edycji napisanej nie opublikowanej recenzji ? wejście na mojego bloga "blog-rafiego" kończy się wczytaniem białej strony ...

 

czy ktoś wie jak to naprawić ?

 

zmiana przeglądali i aktualizacja posiadających przez mnie przeglądarek nic nie daje. Nie mam już pomysłu a terminy mnie gonią...


Użytkownik rafbgo edytował ten post 04 czerwiec 2016 - 11:50

  • 0
Moja ostatnia recenzja - http://www.pctechrev...m23-pure-black/

#2 14r33k

14r33k
  • Uczestnik HotZlotu :D

  • 1668 postów
  • GG:24652378
  • Miejscowość:Bieszczady
  • 3DMark 06:0

Napisano 04 czerwiec 2016 - 20:58

U mnie wywala błąd: HTTP ERROR 500


  • 0

#3 rafbgo

rafbgo
  • Autor tematu
  • Entuzjasta

  • 590 postów

Napisano 05 czerwiec 2016 - 06:33

U mnie identyczny błąd mam na tel gdy próbuje wejść na bloga . Ktoś coś wie ? czemu tak się dzieje ? coś mieszają przy blogach ? żadnego info na stronie nie ma .


  • 0
Moja ostatnia recenzja - http://www.pctechrev...m23-pure-black/

#4 TheSpeed

TheSpeed
  • Szef Wszystkich Szefów

  • 2233 postów

Napisano 05 czerwiec 2016 - 09:02

Notujemy duże obciążenie na forum i blogach. Badamy problem, dzięki za zgłoszenie.


  • 0

CPU: Intel Core i5 4460 - GPU: MSI GeForce GTX 960 - MOBO: Gigabyte GA-B85M-D3H - RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB 1600MHz CL9 - PSU: OCZ ModXStream 600W - HDD: WD Caviar Blue WD10EZEX - CASE: Zalman Z3 Plus





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych