Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Htc One E8-przestał działać

Htc one e8

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 succesown

succesown
  • Nowicjusz

  • 10 postów

Napisano 14 styczeń 2016 - 23:23

Witam. Dzisiaj próbowałem naładować telefon inną ładowarką niż zwykle. Podłączyłem go do tej ładowarki i zauważyłem, że coś jest nie tak. Otóż dioda zaczęła chaotycznie migać i w wyniku odruchu od razu odłączyłem telefon od ładowarki. Niestety przy następnej próbie podłączenia telefon do innej ładowarki zero jakiejkolwiek reakcji... Próbowałem włączyć recovery mode, podłączyć jeszcze raz, no ale nic a nic nie dawało skutku... Czyżby jakieś zwarcie czy coś? Proszę o pomoc 


  • 0

#2 Rica1

Rica1
  • Uczę się

  • 2056 postów
  • Miejscowość:Pruszków
  • 3DMark 06:17924

Napisano 15 styczeń 2016 - 00:02

Ilu amperowa była ta ładowarka?


  • 0

CPU: Intel i5 6400 @ 4.3 GHz Cooler: SPC HE1225 Fortis  GPU: Asus Expedition GTX 1050Ti 4GB  RAM: Kingston HyperX Fury Black 2400 MHz DDR4  MOBO: MSI Z170A-G43 Plus  SSD: Crucial m500 120 Gb  HDD: Maxtor stm3250 250 GB PSU: OCZ StealthXstream 2 500W  Case: Zalman Z3 Plus White  Mouse: Roccat Kone Pure Optical Mousepad: Roccat Taito  Keyboard: SPC Gear GK530 Tournament Kailh Brown Headset: AKG GHS1  Monitor: LG M2262DP  Phone: Xiaomi Mi 6 6/64 Global Edition


#3 kubekpop

kubekpop
  • fastboot flash boot boot.img

  • 689 postów
  • GG:10808212
  • 3DMark 06:23k

Napisano 15 styczeń 2016 - 07:07

I czy podłączenie do komputera też nie działa?


  • 0

GA 990XA-UD3; FX6300 @4.5GHz; GTX560 @930MHz; 8GB DDR3 @1800MHz CL9; Corsair Force GT 60GB

Jak łatwo przyspieszyć Androida Odblokowywanie Xperii 2011&NXT Zbiór opinii o smartfonach Poradnik czym kierować się przy wyborze smartfona


#4 kory2

kory2
  • Entuzjasta

  • 562 postów

Napisano 15 styczeń 2016 - 07:42

Wydaje mi się że ładowarka była nieoryginalna, jakiś Chińczyk firmy krzak. Co spodowało utratę gwarancji i spalone gniazdo.
  • 0

i7 4790k , ASROCK Z87 EXTREME 4 ,Zotac hybrid 1080 8gb ,4x8 GB Corsair Venegace 1666mhz, Corsair RM750 Gold, Ssd Corsair LX 256GB, Hdd WD Black 1TB, Corsair Carbide 330R, Noctua nh-u 14s






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Htc, one, e8

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych