Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Błędy i problemy z Benchmark.pl


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
425 odpowiedzi w tym temacie

#421 Organizer

Organizer
  • Nowicjusz

  • 1 postów

Napisano 06 lipiec 2019 - 11:28

kanał RSS przestał działać?

 

http://www.benchmark...tegoria/gry.xml


  • 0

#422 Misio38

Misio38
  • Nowicjusz

  • 12 postów

Napisano 31 lipiec 2019 - 20:53

Czy naprawdę w imię jakiejś nowoczesności aktualny wygląd strony musi być kompletnie chaotyczny i nieczytelny? Dramat. Nikt wam tego nie powiedział czy napisał do tej pory?


Użytkownik Misio38 edytował ten post 31 lipiec 2019 - 20:53

  • 0

#423 Sharimsejn

Sharimsejn
  • Dyskutant

  • 215 postów

Napisano 04 sierpień 2019 - 13:47

No ale pomijajac fakt, ze zmienili strone to ludzie pisali przeciez bardzo konkretnie co nie za dobrze dziala, co jest za duze, co mozna by zmienic. Przeciez ich zachowanie nie rozni sie niczym od zachowania Bethesdy przy premierze Fallout 76. Nic sie nie dzieje, sprobujmy przemilczec temat, a moze bedzie ok, okolo 40-50 osob piszacych na forum to zadna liczba. Jeszcze tylko brakuje kasowania komentarzy. Reasumujac trzeba byc niezlym tchorzem zeby sie nie zmierzyc sie z czyms co widac golym okiem. Pomijam oczywiscie te wypociny moderatora z innego tematu.
  • 1

#424 PrestoEnzo

PrestoEnzo
  • Nowicjusz

  • 7 postów

Napisano 25 sierpień 2019 - 12:37

Nie można się zalogować (chodzi o portal). Ciągle mam status wylogowanego. 

Przycisk do panelu użytkownika nie działa.

Sprawdzane na wszystkich przeglądarkach, bez jakichkolwiek dodatków.

Cookie i dane przeglądania wyczyszczone.


  • 0

#425 kokosnh

kokosnh
  • Maniak

  • 11797 postów
  • 3DMark 06:24404

Napisano 13 luty 2020 - 12:44

@PrestoEnzo, mam dokładnie to samo dzisiaj (tzn jak się loguje, to wyrzuca mnie do głównej strony, ale jako niezalogowanego), ehh hasło jest dobre i przechodzi, bo jak wpisze inne, złe, to jest monit, że złe hasło.... 

 

Z komputera w pracy dokładnie to samo, z smartfona też, może bana dostałem na sam portal... tylko żadnego maila o czymś takiem nie dostałem (ani nic nie pisze podczas logowania).


  • 0

Spoiler

#426 Janke5

Janke5
  • Bywalec

  • 118 postów

Napisano 14 luty 2020 - 17:34

Ten sam problem.


  • 0

Gigabyte GA-Z97-HD3 2.0 | Intel Core i5-4690K + SilentiumPC Fortis HE1225 | Gigabyte GeForce® GTX 1060 WINDFORCE OC 6G | G.SKILL TridentX DDR3 2x8GB 2400MHz CL10 | Crucial M500 120GB + WD Black 1TB + WD Green 1TB | Sound Blaster Z | OCZ ModXStream-Pro 600W | Samsung S22C300B | Win 10 Pro 64-bit





Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych