Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Błędy i problemy z Benchmark.pl


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
416 odpowiedzi w tym temacie

#401 Deusjarek

Deusjarek
  • Maniak

  • 2015 postów

Napisano 23 grudzień 2015 - 02:48

U mnie wszystko działa:),więc to chyba tylko u ciebie jest ten problem Sony156:(
  • 1

#402 Sony156

Sony156
  • Maniak

  • 5000 postów

Napisano 23 grudzień 2015 - 12:48

Juz naprawilem!

Ktos mi w tytule wiadomosci wpisal krzaki - usunalem wiadomosc i dziala. :P


  • 0

#403 xReon

xReon
  • Vampire

  • 169 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 14 marzec 2017 - 08:32

Od aktualizacji serwisu mam taki problem: http://imgur.com/a/QLzfN

 

rozjeżdża mi sie Layout strony.


  • 0

MoBo: 970A-UD3 CPU: AMD Phenom II x4 955 3,2Ghz+Fortis (3.7GhzGPU: GTX 1060 MSI 3GB RAM: ADATA XPG Gaming Series DDR3-1600, 9-9-9-24
PSU: DARK POWER PRO 11 650W


#404 Tasslehoff

Tasslehoff
  • Nowicjusz

  • 2 postów

Napisano 21 marzec 2017 - 15:03

u mnie na Chrome Wersja 57.0.2987.110 jest to samo, na innej przeglądarce działa dobrze. Co dziwne tylko na laptopie, na moim stacjonarnym Chrome działa OK

usunięcie ciastek nie pomogło, jakieś pomysły?


  • 0

#405 stelek

stelek
  • -=Zestawy komputerowe=-

  • 3319 postów
  • Miejscowość:PL

Napisano 22 marzec 2017 - 18:59

Po 2 miechach nieobecności w końcu udało się zalogować - od kiedy to wielkość liter w nicku ma znaczenie ? Miałęm zapisane hasło + login i wszystko działało aż do okolic stycznia ... od tamtej pory nie mogłem się zalogować na zapisanym haśle i loginie. Wielokrotna zmiana hasła nic nie dawała, aż dziś mnie ruszyło żeby nicka z dużej litery wpisać ... udało się zalogować.
Swoją drogą brawo za "dobrą zmianę"  :/  Nie wiem kto to wprowadził, w jakim celu - wszystko hulało więc po co zmiana?


  • 2

i9 9900K@5,0GHz + Noctua D15 | Gigabyte Z390 Aorus PRO | 64GB G.Skill Aegis 3000MHz 4x16GB | GTX 980Ti 6GB | Corsair AX860 | Phanteks Enthoo Primo

Dyski: SSD NVMe 1TB 970PRO + 512GB 950PRO 2x SSD 256GB 850PRO | 2x SSD 500GB MX200 | NAS QNAP 453Bmini 2x HDD 4TB

Logitech Master 2SCorsair Scimitar | MS Surface Keyboard | Audio: Polk Hampden
LCD: Wacom CINTIQ 27QHD | EIZO CS270 | NEC EA244WMi


#406 pawllaq

pawllaq
  • Nowicjusz

  • 2 postów

Napisano 27 marzec 2017 - 06:56

Od aktualizacji serwisu mam taki problem: http://imgur.com/a/QLzfN

 

rozjeżdża mi sie Layout strony.

 U mnie na Chromie jest dokładnie tak tak samo. Miałem nadzieję, że to tylko chwilowe ale chyba nie.


  • 0

#407 radioland

radioland
  • Benchmark Warriors

  • 267 postów
  • 3DMark 06:negatywny

Napisano 09 kwiecień 2017 - 20:20

Ktoś ma w planach zajęcie się komunikatem -wymagane uwierzytelnienie? Zaczyna być to męczące.


  • 0

BMKW........Armored_hussar


#408 next___

next___
  • Amator

  • 44 postów

Napisano 18 kwiecień 2017 - 09:42

Gdy próbuję wysłać komentarz, to wyrzuca mnie na główną stronę portalu. Nie otrzymuję żadnego komunikatu zwrotnego. Pod każdym newsem jest to samo. Czyszczenie ciastek nic nie daje, podobnie jak zmiana przeglądarki. Żadna wtyczka nie jest uruchomiona. Jeśli jakiś moderator zakleił mi usta, choć mam wrażenie że nie było ku temu powodów, to wolałbym o tym wiedzieć, zamiast po prostu być skazywanym na męki milczenia.

 

 Wielokrotna zmiana hasła nic nie dawała, aż dziś mnie ruszyło żeby nicka z dużej litery wpisać ... udało się zalogować.
Swoją drogą brawo za "dobrą zmianę"  :/  Nie wiem kto to wprowadził, w jakim celu - wszystko hulało więc po co zmiana?

 

Odkąd pamiętam, strona nie chciała mnie wpuścić, gdy pomijałem wielką literę w nicku. Najlepsze jest to, że tej wielkiej litery i tak potem nie widać. Gdy się loguję, muszę wpisać "neXt___"", jednak zarówno benchmark.pl jak i forum twierdzi, że mój nick to "next___". Nigdy nie spotkałem się z czymś takim.


  • 0

#409 slo1q

slo1q
  • Ultimate Grammar Nazi

  • 644 postów
  • Miejscowość:Tarnów

Napisano 27 kwiecień 2017 - 07:32

Gdy próbuję wysłać komentarz, to wyrzuca mnie na główną stronę portalu. Nie otrzymuję żadnego komunikatu zwrotnego. Pod każdym newsem jest to samo. Czyszczenie ciastek nic nie daje, podobnie jak zmiana przeglądarki. Żadna wtyczka nie jest uruchomiona. Jeśli jakiś moderator zakleił mi usta, choć mam wrażenie że nie było ku temu powodów, to wolałbym o tym wiedzieć, zamiast po prostu być skazywanym na męki milczenia.

Mam dokładnie tę samą sytuację :( Jednak raczej nie było to spowodowane "uciszeniem" mnie przez moda, bo dodaję średnio jeden komentarz na pół roku


  • 0

SPC Alea S35W, Xilence Performance A+ 530W, ASRock B450M Pro4, Ryzen 1600x @4GHz, SPC Spartan 3 Pro push-pull, GTX 1060 Palit JetStream 6 GB, G.Skill Aegis DDR4 2x8 GB 3000MHz CL 16, GoodRam C40 120 GB, WD EZEX 1TB


#410 Tasslehoff

Tasslehoff
  • Nowicjusz

  • 2 postów

Napisano 05 maj 2017 - 13:40

o a dziś o tak nic nie robiąc benchmark się naprawił na moim laptopowym Chrome, a mniej więcej dzień w dzień sprawdzałem


  • 0

#411 Johny3

Johny3
  • Celebryta

  • 771 postów

Napisano 26 grudzień 2017 - 21:15

Teraz tak patrzę i widzę, że data postów zawiera błąd, np. 12 grudzień 2017. Wypadałoby poprawić, bo trochę razi ;)


  • 0

Spoiler

#412 TheMaverickMX

TheMaverickMX
  • Dyskutant

  • 173 postów

Napisano 24 maj 2018 - 18:03

Jak próbuję otworzyć stronę w przeglądarce to sekundę po załadowaniu znika zostawiając białe tło z logiem UNICEF, o co chodzi? zarówno na PC jak i z poziomu telefonu nie mogę wejść o_0


  • 0

#413 wojtec.tec

wojtec.tec
  • Amator

  • 47 postów

Napisano 22 czerwiec 2018 - 10:54

Co się stało z czatem głównym tej strony, dlaczego taki burdel tam jest ? Czy to jest miejsce żeby prowadzić chorą lewacką czy inną propagande ?


  • 0

#414 jarrino

jarrino
  • Maniak

  • 9543 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 29 czerwiec 2018 - 21:38

Jak wolisz prawicową to się włącz...:)


  • 0

i5 9600K; EVGA Z370 ;32Gb Hyperx 2666 ; MSI 1070 ;Thermaltake Smart SE 630W


#415 Kazach10

Kazach10
  • Nowicjusz

  • 2 postów

Napisano 10 lipiec 2018 - 20:11

Witam
 
 
Szukasz pomocy z wyborem laptopa? Tutaj masz aktualne zestawienie laptopów na MARZEC 2018 r.:
 
 
 
W przypadku więcej pytań zapraszam na grupe:
 
 
 
Pozdrawiam

 

 

http://forum.benchma...46375-jarzek22/

 

Rozsyła spam na pw


  • 0

#416 AmigaPPC

AmigaPPC
  • Nowicjusz

  • 2 postów

Napisano 14 grudzień 2018 - 16:13

Witam.

 

Od pewnego czasu mam problem, moje komentarze nie są widoczne na stronie, widać je natomiast w moim profilu.

 

OCB?


  • 0

#417 EXT_1

EXT_1
  • Dyskutant

  • 215 postów

Napisano 30 grudzień 2018 - 02:08

moje komentarze nie są widoczne na stronie, widać je natomiast w moim profilu

 

To się nazywa ban, albo "cichy ban".


Użytkownik EXT_1 edytował ten post 30 grudzień 2018 - 02:08

  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych