Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Błędy i problemy z Benchmark.pl


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
411 odpowiedzi w tym temacie

#1 Darodaredevil

Darodaredevil
  • Zaawansowany

  • 1482 postów

Napisano 26 maj 2009 - 19:23

Witajcie!

Postanowiłem założyć zbiorczy temat, bo wciąż pojawiają się jakieś nowe tego typu topici. Padnie pytanie,odpowiedz i temat zamkniety a forum się zaśmieca. Więc jeśli macie jakieś problemy z serwisem, nie możecie się zalogować itp, piszczcie tutaj. Wszystkie istotne problemy zbierzemy w jedno miejsce, odp też i może powstanie jeszcze z tego jakiś poradnik dla majacych problemy z benchmarkiem ;)


Mi dziś sie coś takiego pojawiło i na szczęscie szybko znikło:
http://img15.imagesh.../3462/bladr.jpg

a teraz mam pytanie - czy jak oglądacie newsa w FF3 to czcionka wygląda normalnie?? bo od wczoraj u mnie jest większa a sam nic nie zmieniałem, wygląda jakby się powiększyła. I wygląda teraz gorzej :?
  • 0

#2 Junior

Junior
  • Nałogowiec

  • 1607 postów
  • Miejscowość:Lublin

Napisano 26 maj 2009 - 19:27

dlaczego ja nie mam żadnych problemów ?? xD
nie rozumiem zainstalujcie sobię mozillę kupcie dobrego neta i będzie wszystko git ;)
  • 0

#3 Darodaredevil

Darodaredevil
  • Autor tematu
  • Zaawansowany

  • 1482 postów

Napisano 26 maj 2009 - 19:30

nie rozumiem zainstalujcie sobię mozillę kupcie dobrego neta i będzie wszystko git ;)

problem nie wynika z dostawcy neta bo mi się błędy pojawiają i na sds i na orange :)

Inernet Explorera używam tylko czasem do pisania newsów bo.. w mozilli czasem nie mam pola wprowadzania tekstu :) ale o tym błędzie wiadomo już od dawna :)
  • 0

#4 kubbak

kubbak
  • Powered by Intel

  • 9061 postów
  • 3DMark 06:17365

Napisano 26 maj 2009 - 19:39

a teraz mam pytanie - czy jak oglądacie newsa w FF3 to czcionka wygląda normalnie?? bo od wczoraj u mnie jest większa a sam nic nie zmieniałem, wygląda jakby się powiększyła. I wygląda teraz gorzej :?

Może przez przypadek z wciśniętym CTRL przekręciłeś rolkę myszki.

Zastosuj "CTRL" + "-".
  • 0

"If everything seems under control, you're just not going fast enough." | "Straight lines are for fast cars, turns are for fast drivers."

Mario Andretti Colin McRae

"The Isle of Man is very difficult. If you make a mistake, maybe it’s the last mistake."
Valentino "The Doctor" Rossi

Rumble Bee Project

#5 Darodaredevil

Darodaredevil
  • Autor tematu
  • Zaawansowany

  • 1482 postów

Napisano 26 maj 2009 - 20:11

Może przez przypadek z wciśniętym CTRL przekręciłeś rolkę myszki.

Zastosuj "CTRL" + "-".


nie ;) już znalazlem info - tak chybama ogolnie teraz wygladac czcionka newsa :) nie musi mi sie podobac to co innym ot co, byle zeby bylo funkcjonalne :)
  • 0

#6 Dragon

Dragon
  • Bywalec

  • 126 postów
  • Miejscowość:Trzebież
  • 3DMark 06:12566

Napisano 26 maj 2009 - 20:40

A chcecie zobaczyć co mi od dzisiaj wyskakuje ;) Juz kiedyś miałem takie coś. Na drugim komputerze wyposażonym w safari to nie występuje lecz na głównym w operze jest kicha.

Dołączona grafika

Po tym błędzie wywala mnie z serwisu, muszę się logować ponownie. Wyskakuje on przy kliknięciu w zakładkę newsy.

No a pisząc tego posta wszystko się naprawiło :) i nawet nie wiem z jakiego powodu ale serwis jednak ma jeszcze za dużo błędów związanych z kompatybilnością na niektórych przeglądarkach.
  • 0
"Mess with the best, die like a rest"

#7 Darodaredevil

Darodaredevil
  • Autor tematu
  • Zaawansowany

  • 1482 postów

Napisano 20 czerwiec 2009 - 22:14

dziś wywaliłem ciasteczka, historie itd z ff, zostawiłem tylko zapamiętane hasła. I mimo, że już 4 razy wpisywałem dziś login i hasło, to po kilku godzinach od jednego otwarcia Benchmarka do drgiego otwarcia Benchmarka hasła mi wcina i musze się ponownie logować a co najlepsze na początku nie działało moje hasło tylko musiałem nowe generować. Teraz wpisałem swoje i zalogowało ale nie zmienia to faktu że dziś przez cały dzień przegladarka jakby sama mnie wylogowywała. Czemu tak się dzieje??
  • 0

#8 maciek1o3s

maciek1o3s
  • Pasjonat

  • 882 postów
  • 3DMark 06:0

Napisano 20 czerwiec 2009 - 22:54

Mi dziś sie coś takiego pojawiło i na szczęscie szybko znikło:
http://img15.imagesh.../3462/bladr.jpg

a teraz mam pytanie - czy jak oglądacie newsa w FF3 to czcionka wygląda normalnie?? bo od wczoraj u mnie jest większa a sam nic nie zmieniałem, wygląda jakby się powiększyła. I wygląda teraz gorzej :?

W IE 8 jest ten błąd naprawiony.

Odnośnie czcionki to zapraszam do tematu: viewtopic.php?f=3&t=2149
  • 0
Test klawiatury Razer Anansi - Zapraszam do oceniania i komentowania

#9 Darodaredevil

Darodaredevil
  • Autor tematu
  • Zaawansowany

  • 1482 postów

Napisano 20 czerwiec 2009 - 23:17

nie używam IE8 ze względu na poszanowanie własnego czasu i zdrowia psychicznego ;) No i to co pisałem w poście wyżej się powtórzyło a co najlepsze przy otwieraniu drugiej karty z benchmarkiem - w jednej byłem zalogowany a w nowootwartej nie :P
  • 0

#10 Junior

Junior
  • Nałogowiec

  • 1607 postów
  • Miejscowość:Lublin

Napisano 20 czerwiec 2009 - 23:24

ekhm ja mam problem z newsami nie mogę ich zaakceptować za 20 razem gdzieś dopiero zaskakuje ;/ no i nie ma różnicy jaka przeglądarka...
  • 0

#11 Darodaredevil

Darodaredevil
  • Autor tematu
  • Zaawansowany

  • 1482 postów

Napisano 20 czerwiec 2009 - 23:39

ekhm ja mam problem z newsami nie mogę ich zaakceptować za 20 razem gdzieś dopiero zaskakuje ;/ no i nie ma różnicy jaka przeglądarka...

spróbuj tego No Script o którym pisał _nick_. Na FF pomogło mi a tego błędu od IE7 i 8 nigdy nie miałem.
  • 0

#12 Lorduś

Lorduś
  • Entuzjasta

  • 619 postów
  • 3DMark 06:11080

Napisano 21 czerwiec 2009 - 11:41

Właśnie próbuję dodać recenzję i co chwilę ładuje mi "500 external error". Może ktoś coś z tym zrobić? Szybko?
  • 0
http://www.allegro.p... ... id=5723420 - moje aukcje, zapraszam.

#13 Darodaredevil

Darodaredevil
  • Autor tematu
  • Zaawansowany

  • 1482 postów

Napisano 21 czerwiec 2009 - 11:53

spróbuj IE7 lub 8. Lub będziesz musiał poczekać bo czasem się zdarza jakiś błąd na serwerze benchmarka.
  • 0

#14 Lorduś

Lorduś
  • Entuzjasta

  • 619 postów
  • 3DMark 06:11080

Napisano 21 czerwiec 2009 - 14:52

Obszedłem to. Dodawałem reckę kawałkami i się udało.
  • 0
http://www.allegro.p... ... id=5723420 - moje aukcje, zapraszam.

#15 Warrk

Warrk
  • Zapaleniec

  • 1084 postów

Napisano 22 czerwiec 2009 - 15:49

Nie wiem czy ktokolwiek poza mna to ma ale za kazdym razem kiedy edytuje juz wczesniej zredagowanego newsa to po zatwierdzeniu zmian dostaje blad Symphony:
Dołączona grafika

blad wystepuje zawsze w opisanych okolicznosciach.
  • 0
Bla Bla bla i jest sygnaturka ;)

#16 kubbak

kubbak
  • Powered by Intel

  • 9061 postów
  • 3DMark 06:17365

Napisano 22 czerwiec 2009 - 16:14

Też to mam ale u mnie jest to czystą loterią kiedy wyskoczy.
  • 0

"If everything seems under control, you're just not going fast enough." | "Straight lines are for fast cars, turns are for fast drivers."

Mario Andretti Colin McRae

"The Isle of Man is very difficult. If you make a mistake, maybe it’s the last mistake."
Valentino "The Doctor" Rossi

Rumble Bee Project

#17 Darodaredevil

Darodaredevil
  • Autor tematu
  • Zaawansowany

  • 1482 postów

Napisano 22 czerwiec 2009 - 18:04

viewtopic.php?f=3&t=1976
zajrzyjcie tutaj - mi pomoglo. Aha - pod IE ten blad mi sie nigdy nie pojawial. Wtyczka pomogla na mozille
  • 0

#18 Lorduś

Lorduś
  • Entuzjasta

  • 619 postów
  • 3DMark 06:11080

Napisano 22 czerwiec 2009 - 20:04

Ja mam noscript, skonfigurowałem go wg wskazówek nick'a a i tak mi ten błąd występuje... :)
  • 0
http://www.allegro.p... ... id=5723420 - moje aukcje, zapraszam.

#19 Darodaredevil

Darodaredevil
  • Autor tematu
  • Zaawansowany

  • 1482 postów

Napisano 22 czerwiec 2009 - 20:29

Ja mam noscript, skonfigurowałem go wg wskazówek nick'a a i tak mi ten błąd występuje... :)

może próbuj dalej - ja zainstalowałem i przez pierwsze 30 minut też się użerałem z ustawieniami i nawet napisałem że nie działa ale później coś pokombinowałem i jest ok :) sam nie wiem jak :)
  • 0

#20 kubbak

kubbak
  • Powered by Intel

  • 9061 postów
  • 3DMark 06:17365

Napisano 22 czerwiec 2009 - 21:28

No Script pomoże na to by okienko od newsów czy minirecenzji zawsze się pokazywało na FF a ten błąd Symphony nie jest z nim związany.
  • 0

"If everything seems under control, you're just not going fast enough." | "Straight lines are for fast cars, turns are for fast drivers."

Mario Andretti Colin McRae

"The Isle of Man is very difficult. If you make a mistake, maybe it’s the last mistake."
Valentino "The Doctor" Rossi

Rumble Bee Project




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych