Ostrzegam wsystkich przed tym sprzedawcą . Od 1.5 tygodnia odbiera oryginał faktury od księgowej a komputronik od razu na pocztę emil wysyła . Po wielu prośbach przez ten cały czas nic nie zrobił aby otrzymać fakturę . Moim zdaniem śmierdzi tu oszustwem . Mojego znajomego też zwodził tyle czasu . Jak tylko zaczeła się śpiewka o fakturę i numer telefonu czy poda od razu zmieniał temat i pisał , że niby ma już kupca na kartę i że go poganiamy . Jak można poganiać w sprawie gwarancji , którą załatwia od 1.5 tygodnia .. Albo nie ma w ogóle dostępu do gwarancji , albo nie ma samej karty lub jest uszkodzona .
Także uważajcie na niego . mam całą korespondencję na mailu . To samo mój znajomy .
Od jakiego 1,5 tygodnia skontaktował się Pan ze mną wczoraj.
Fakturę jak mówiłem nie wyślę Panu w weekend , bo nie miałem czasu i mówiłem , żeby Pan zaczekał jak chcę Pan kupić kartę , ale narzucał mi Pan wysyłkę do dzisiaj z rana o wyznaczonej godzinie (dziękuje , że poinformował mnie Pan dopiero o tym później , zamiast na początku , wtedy nawet nie było by rozmowy) ,bo ponoć wraca Pan gdzieś , a ja powiedziałem ,że nie dam rady i , żeby ew. Pan zaczekał na fakturę.
Dodatkowo cały czas dokuczliwie mówił mi Pan , że dam radę się wyrobić (chyba wiem czy dam radę), wtedy wysłałbym fakturę z kartą , a numer telefonu Panu podałem , więc proszę nie zmyślać i nie winić mnie za to , że nie załapał się Pan na kupno . Po za tym karta jest już sprzedana , a mówiłem Panu , żeby zaczekał Pan chwilę , wtedy nawet umówilibyśmy się na wysyłkę za granicę , ale Panu za szybko się śpieszyło.
I teraz wiem , że dobrze zrobiłem sprzedając kartę innemu kupującemu.
Użytkownik DevilTM edytował ten post 07 grudzień 2015 - 16:57