Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

TL-WR710N problem z ustawieniem trybu klienta

TP-Link Router Wi-Fi

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Czaszka

Czaszka
  • Zapaleniec

  • 1118 postów

Napisano 22 lipiec 2015 - 17:05

Witam, mam problem z ustawieniem w/w tp-linka by działał w trybie klienta, potrzebuje go by udstępniać kablem neta do dekodera polsatu. W quick setup łącze się z głównym routerem przez Wi-fi (router widzi urządzenie), jednak po kablu nie mam internetu, wszystkie ustawienia mam domyślne, próbowałem trochę pogrzebać ale nie dokońca wiem "co się z czym je", dlatego zwracam się do was o pomoc, pozdrawiam.


Użytkownik Czaszka edytował ten post 22 lipiec 2015 - 17:05

  • 0

#2 cooger

cooger
  • Too old to die young.

  • 7623 postów
  • 3DMark 06:666

Napisano 24 lipiec 2015 - 09:34

Jeśli nie podasz konfiguracji urządzeń i komputera, w tym adresów IP własnych, bram DNS-ów, trybów pracy to jakakolwiek rady są strzelaniem w ciemno.


  • 0

Ekspert działu: Routery i sprzęt sieciowy / Kącik retro komputerów/ Głośniki, słuchawki i urządzenia audio/ Pełne zestawienie Ekspertów

Zanim wyślesz mi PW z linkiem do Twojego postu zastanów się czy naprawdę go nie widziałem.

Za hajper777: "Nie jestem jakimś mega hejterem żeby jarać sie barwą dzwieku do 100% wydajności"

Poszukuję: Abit BH6, TH7, KG7; Asus: A7M. Masz niepotrzebny stary sprzęt komputerowy (min.13 lat)? Napisz PW.






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: TP-Link, Router, Wi-Fi

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych