Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Zestaw 5.1 - problem z podłączeniem


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 robrzesz

robrzesz
  • Bywalec

  • 96 postów

Napisano 12 maj 2009 - 10:27

Witam,
Jak podłączyć zestaw 5.1 do płyty ASRock K7VT4A?

Pozdrawiam,
  • 0

#2 dybciu

dybciu
  • Bywalec

  • 96 postów
  • Miejscowość:WLCK
  • 3DMark 06:10733

Napisano 12 maj 2009 - 11:23

Masz tylko 3 jacki na płycie więc tak, zacznij od tego czy masz sterowniki(ten panel cały Cmedia), które zamienią Ci wejście liniowe i microfon na wyjście audio. Dzięki temu podepniesz resztę kanałów pod te właśnie wyjścia(wejścia)...coś kosztem czegoś. Po prostu należy wybrać w Main Setting -> Output Device głośnik z liczbą 6. Pod zielone zazwyczaj podpinasz głośniki przednie, niebieskie to tył, a różowy sub i center. Sprawdź to i napisz czy wszystko gra :lol:
  • 0

#3 dybciu

dybciu
  • Bywalec

  • 96 postów
  • Miejscowość:WLCK
  • 3DMark 06:10733

Napisano 12 maj 2009 - 13:32

:arrow: Pytał, odpowiedziałem i pozostawiam bez komentarza...
  • 0

#4 multijumper

multijumper
  • Nałogowiec

  • 1778 postów
  • 3DMark 06:24323

Napisano 12 maj 2009 - 17:19

Pytał, odpowiedziałem i pozostawiam bez komentarza...

Kolega kugelfangxxx uprawia terapie szokową (jesteś głupszy więc co robisz na moim forum) to troche irytujące w końcu nikt mu nie każe pomagać a jego uwagi typu cyt. ja takie rzeczy wiedziałem jak miałem 10lat i dostałem komputer w rece
są pozbawione sensu.
Dlaczego gnoić kolegów którzy mają mniejszą wiedze :lol: to forum otwarte (chyba ?!).

P.S. Ja jak miałem dziesięć lat już coś wiedziałem o kulturze.


  • 0
Serdecznie zapraszam do oddania głosu w USB9 na kolegę zeratul
Bierze aktywny udział w życiu benchmark.pl i jest pomocny na forum

Głosujcie właśnie na niego Dołączona grafika

#5 multijumper

multijumper
  • Nałogowiec

  • 1778 postów
  • 3DMark 06:24323

Napisano 12 maj 2009 - 17:32

snmieszne to jest poprostu

Niestety nie panie kugelfangxxx twoja pomoc sprowadza się do wyśmiewania innych i nadmuchiwania twojego geniuszu już w wieku niemowlęcym.



  • 0
Serdecznie zapraszam do oddania głosu w USB9 na kolegę zeratul
Bierze aktywny udział w życiu benchmark.pl i jest pomocny na forum

Głosujcie właśnie na niego Dołączona grafika

#6 torture

torture
  • Support Team

  • 7909 postów
  • Miejscowość:Koszalin
  • 3DMark 06:21365

Napisano 12 maj 2009 - 19:20

A jeśli sposób dybcia nie poskutkuje, to śmiało możesz próbować kupić jakąś osobną kartę dźwiękową :lol: Za ~30zł dostaniesz bez problemu jakiegoś używanego Creative'a.
  • 0
AMD Phenom II 955 BE :: ASRock 870 Extreme3 :: Gigabyte GTX660 WF2 :: Corsair XMS3 8GB 1333MHz :: Kingston V+200 120 GB
WD Caviar Green 1TB :: Cooler Master Silent Pro M600 ::Asus Xonar DS :: Samsung S203D :: Lamptron FC5V2 :: Alpenfohn Matterhorn
Alpenfohn Wing Boost x3 :: Cooler Master Dominator CM690 II :: 2x LG W2443T :: Logitech X-540 :: Logitech UltraX Premium :: Logitech RX1000

#7 robrzesz

robrzesz
  • Autor tematu
  • Bywalec

  • 96 postów

Napisano 13 maj 2009 - 09:45

Wielkie dzięki koledzy, popróbuję.
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych