Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Problem z podpięciem do serwerów.

Steam LoL UPlay

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Exevat

Exevat
  • Nowicjusz

  • 5 postów

Napisano 06 marzec 2015 - 22:53

Mam tak problem. Otóż nie mogę się zalogować na Steam w trybie online.

LoL, Smite, Uplay, BF3 online etc. Tylko Origin działa normalnie (aczkolwiek gry online nie dzałają). Wiem tylko tyle, że miałem ostatnio zmieniany router.

Odrazu mówię, że jestem "zielony".


  • 0

#2 marvetick

marvetick
  • Bywalec

  • 91 postów
  • Miejscowość:Wrocław

Napisano 06 marzec 2015 - 23:23

masz neostrade? jak u mnie było domyślnie ustawione ipv6 to dokladnie podobnie miałem


Użytkownik marvetick edytował ten post 06 marzec 2015 - 23:23

  • 0

PC: i7-8700K + ASUS Z370-E + 32GB DDR4 2400MHz + EVGA Hybrid 1080TI + Dark Base 700 + TT Toughpower RGB 650W

Laptop : ASUS G751JT i7-4710HQ OC @3,8Ghz/GTX970M/16GB  SSD Crucial MX100 256GB OS : Windows 10 Pro
Monitor : LG 25UM65 + Lenovo P27h-10  Mysz : Logitech MX518 Razer Ouroboros Logitech G900s Klawiatura : Corsair K65 RGB mxRed 
Headset : HyperX Cloud Pad : Xbox 360 ONE Wireless Telefon : Nokia Lumia 930 iPhone 6s


#3 Exevat

Exevat
  • Autor tematu
  • Nowicjusz

  • 5 postów

Napisano 07 marzec 2015 - 10:48

Nie, mam internet od t-mobile


  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Steam, LoL, UPlay

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych