Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Problem z laptopem

Laptop Asus Wi-Fi Problem Pomoc Intenret Sieć bezprzewodowa

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Dumpfires

Dumpfires
  • Nowicjusz

  • 1 postów

Napisano 24 czerwiec 2014 - 16:23

Witam. Wczoraj sformatowałem swojego starego laptopa i natrafiłem na bardzo dziwny problem. Otóż gdy chciałem połączyć się z internetem wyskoczyło mi okienko informujące mnie, o tym, że żadna sieć nie jest dostępna. Trochę pogrzebałem i wyświetliła mi się moja stara sieć (która działała na tym samym systemie). Niestety system ja widzi, ale z niewyjaśnionych powodów, nie może się z nią połączyć. Przeczytałem, że ponoć SP3 pomaga ale u mnie bez rezultatów :( Bardzo proszę o pomoc. 

Laptop: Asus X56K 
System: Windows XP SP3 
Internet: Neostrada 

Załączam poniżej screeny z opcji internetowych. Może mam coś źle zaznaczone? 

http://imgur.com/IxjZHly [imgur.com] 
http://imgur.com/ZaVKUyw [imgur.com] 
http://imgur.com/qohpBzn [imgur.com]

 

Problem został już rozwiązany. Wpisywałem (zły) kod z umowy od konta neostrady, a nie z routera.


Użytkownik Dumpfires edytował ten post 24 czerwiec 2014 - 18:46

  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Laptop, Asus, Wi-Fi, Problem, Pomoc, Intenret, Sieć, bezprzewodowa

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych