Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Bardzo Cichy dziwięk w przeglądarce

Firefox youtube dziwięk flash

Najlepsza odpowiedź mrama, 31 maj 2014 - 22:19

Oczywista sprawa to przeinstalowanie przeglądarki, co pewnie robiłeś..

 

Dla mnie nie jest to tak oczywiste jak dla Ciebie, chciałbym się dowiedzieć co jest przyczyną tego problemu. W sumie mógł bym przeinstalować system idąc tym tokiem rozumowania.

 

Zapewne sprawdzałeś też inne przeglądarki

Zapewne sprawdzałem i problem występuje na każdej.

 

hm?

hm?


Już sobie poradziłem z tym problemem, tak jak przypuszczałem była to błahostka :)
Zostawiam rozwiązanie problemu dla innych.

 

Panel sterowania> Sprzęt i dźwięk> Dopasuj głośność systemu

 

Temat do zamknięcia.

Przejdź do postu


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 mrama

mrama
  • Bywalec

  • 127 postów

Napisano 30 maj 2014 - 14:31

Witam,

Od paru dni mam problem z dźwiękiem w przeglądarce (youtube itp.), chodzi o to że podczas oglądania filmu dźwięk jest prawie niesłyszalny nawet gdy wszystkie suwaki(regulacji głośności) są na max.

Tak jak pisałem problem pojawił się niedawno, wcześniej wszystko chodziło jak należy.

Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu, bo szczerze powiem że chwile już nad tym siedzę i wstyd mi bo to raczej na pewno jest kwestia odznaczenia/zaznaczenia jakiejś opcji :facepalm:.

(Problem występuje tylko w przeglądarce, odtwarzanie dźwięku w "systemie" bez problemów)

 

asrock extreme 4 z87

(używam integry)

Windows 7 64

Firefox 29.0.1

Flash aktualny


  • 0

#2 aleksia

aleksia
  • Arch Enemy

  • 118 postów

Napisano 30 maj 2014 - 14:55

Oczywista sprawa to przeinstalowanie przeglądarki, co pewnie robiłeś..

Zapewne sprawdzałeś też inne przeglądarki ;)

hm?


  • 0

policeman, dnia 22 Wrze 2014 - 15:05, napisał:

Nowy stuprocentowy sposób na to, żeby nigdy nie zaspać. Ustawiasz alarm
w budziku na 7:00 rano, a na kompie formatowanie dysku C na 7:05.


#3 mrama

mrama
  • Autor tematu
  • Bywalec

  • 127 postów

Napisano 31 maj 2014 - 22:19   Najlepsza odpowiedź

Oczywista sprawa to przeinstalowanie przeglądarki, co pewnie robiłeś..

 

Dla mnie nie jest to tak oczywiste jak dla Ciebie, chciałbym się dowiedzieć co jest przyczyną tego problemu. W sumie mógł bym przeinstalować system idąc tym tokiem rozumowania.

 

Zapewne sprawdzałeś też inne przeglądarki

Zapewne sprawdzałem i problem występuje na każdej.

 

hm?

hm?


Już sobie poradziłem z tym problemem, tak jak przypuszczałem była to błahostka :)
Zostawiam rozwiązanie problemu dla innych.

 

Panel sterowania> Sprzęt i dźwięk> Dopasuj głośność systemu

 

Temat do zamknięcia.


  • 0

#4 Vieworld

Vieworld
  • Adrian

  • 2650 postów
  • GG:7083836
  • Miejscowość:na Mazowszu

Napisano 31 maj 2014 - 22:21

sprawdź ustawienia dźwięku dla poszczególnych programów w "panelu głośności" przy zegarku czy jak to się tam nazywa w wersji polskiej (mam angielski system).

 

edit: już sobie poradziłeś :P


Użytkownik Vieworld edytował ten post 31 maj 2014 - 22:22

  • 0

Fotografia reportażowa i dokumentalna: www.adrianmirgos.com Wydawca magazynu fotograficznego: www.vieworld.pl
Black&Red Worklog | CASE Lian Li A61@mod + HX850i + Asrock Z97 Professional + TridentX 4x8GB 2400/10 + 4790K@4500/1,18V + NT-H1 + Corsair H110 + Lamptron FC5 v2 + Alpenfohn WB2 Red (4x120 + 2x140) HDD Qnap TS-119PII + MX100 256GB + 850PRO 128GB + WD Black (2x2TB + 1TB) GLASS Eizo SX2262W + X-Rite i1 Display Pro AUDIO AIM SC808 + Canton GLE 436 + Technics SU-V570 + SL-PS700 PHOTO Nikon D600 + N16-35/4 + T28-75/2.8 + studio






Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych